Șoferi beți și drogați depistați în urma unei razii a polițiștilor constănțeni

Polițiștii au oprit și au verificat mai multe mașini aflate în trafic. FOTO SR

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, Poliției municipiului Constanța și Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Astfel, peste 20 de polițiști au acționat în intervalul orar 22.00 – 6.00, ocazie cu care au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.710 lei, fiind reținute 22 de permise de conducere, dintre care 21 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru depășire neregulamentară.

Unul dintre cei depistați de către polițiști este un bărbat de 46 de ani care în jurul orei 00.00 a fost oprit pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul cu aparatul drug test fiind pozitiv la THC-5, și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 1.15, un tânăr de 18 ani a fost depistat conducând un autoturism pe strada Canalului din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Tot în Cernavodă a fost depistat în jurul orei 03.50, un bărbat de 20 de ani care a condus un autoturism pe strada Unirii în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*