FOTO VIDEO Delfinii din Constanța au fost mutați în noul bazin. Turiștii îi pot vedea la ședințele de acomodare timp de două zile

Delfinii, în noul Delfinariu din ConstanțaDelfinii, în noul Delfinariu din Constanța

O casă de de două ori și jumătate mai mare pentru delfinii Ni-Ni și Chen-Chen. Mamiferele-vedetă de la Delfinariul Constanța s-au mutat de astăzi în noul bazin. Casa lor a fost renovată complet și tranformată într-un adevărat palat.

Mutarea propriu-zisă era momentul cel mai delicat. Delfinii au fost prinși într-o plasă specială și aduși la marginea bazinului vechi, iar apoi 25 de angajați ai Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și voluntari i-au cărat aproape o sută de metri până la noul bazin. Toată operațiunea a fost supravegheată atent de directorul instituției, dr. Adrian Bîlbă precum și de doi dintre dresorii de la Delfinariu.

O oră mai târziu, delfinii înotau fericiți în noul bazin. Cei care lucrează cu ei spun că mamiferele au fost încântate de noua locație și au început deja să sară și să răspundă la cerințe.

Conducerea Delfinariului a decis ca în zilele de luni și marți publicul să fie lăsat să asiste la lecțiile de acomodare, începând cu ora 13.00. Constănțenii și turiștii nu plătesc bilet pentru Delfinariu, ci doar taxa de intrare în microrezervație și pot să vadă mamiferele la orele 13,00, 15.00, 17.00 și 19.00.

De miercuri, 27 iulie spectacolele intră în program normal, la orele 11.00, 15.00 și 19.00.

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News