FOTO Patru persoane au ajuns la spital, între care și un bebeluș, în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A2

Accident rutier cu patru răniți petrecut pe Autostrada A2, la Murfatlar. FOTO: ISU Constanța

Patru persoane, între care și un bebeluș în vârstă de patru luni, au fost rănite în dimineața zilei de joi, 5 mai, după ce au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada A2.

Șoferul autoturismului, care se deplasa pe sensul București – Constanța al autostrăzii, în dreptul localității Murfatlar a pierdut controlul volanului, iar mașina, după ce a rupt parapetul de protecție, s-a răsturnat în afara șoselei.

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere și un echipaj SMURD al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, precum și două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță. Victimele, un bărbat de 42 de ani, soția acestuia, de 40 de ani, un adolescent în vârstă de 16 ani și un bebeluș de numai patru luni, au fost găsite conștiente și cooperante, fiind transportate la spital pentru investigații amănunțite. Cei patru au suferit diverse traumatisme de membre, craniene sau de bazin, dar viața nu le este pusă în pericol.

Accidentul este cercetat acum de polițiștii rutieri, care au deschis în cauză și un dosar penal pentru vătămare corporală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*