FOTO Street Dance, activități pentru copii și înghețată pentru copiii din Cumpăna. Primărița Mariana Gâju a ieșit în stradă cu cei mici

Primarul Mariana Gâju la Ziua Copilului la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna
Primarul Mariana Gâju la Ziua Copilului la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna au organizat pe 1 iunie 2017, o serie de evenimente dedicate „Zilei Internaţionale a Copilului”.

Astfel ca, începând cu ora 9:00 elevii claselor 0-IV din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna, au desfăşurat activităţi precum: „Street dance” – copilărie in ritm de dans cu instructor de dans Laura Bogorodea, desene pe asfalt, jocurile copilăriei.

Ei au primit vizita primarului Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Neagu Florin si o parte dintre membrii consiliului local Cumpăna, care le-au oferit zmee si îngheţată.

Jumătate de oră mai târziu, primărița a mers in parcul din apropierea Campusului Şcolar. Acolo, preșcolariii au fost învățați Jocurile copilăriei de demult – sotronul, elasticul, “Țară, țară, vrem ostaşi”. Aleșii locali le-au oferit Baghete pentru baloane, lansatoare de elicoptere si croissante.

Începând cu ora 10:00 elevii claselor V-XII din cadrul Campusului Şcolar din comuna Cumpăna, au participat la “Carnavalul Copilăriei”, unde s-au distrat alături de un DJ profesionist.

”Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă sa ne minunam si sa ne bucuram de fiecare zi si clipa a vieţii, precum cei mici. Să sărbătorim alături de copii, nepoţii, si sa ne lăsăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple. “La multi ani, copii !” a transmis celor prezenţi primarul comunei Cumpana, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*