#CONCURS Toată familia la Eforie Aqua Park! Câștigă 3 invitații pentru câte 4 persoane la parcul acvatic din sudul litoralului

Eforie Aqua Park
Eforie Aqua Park

“Constanța NEWS” te trimite la bălăceală. 3 familii de câte 4 persoane au șansa să petreacă o zi întreagă la Eforie Aqua Park.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați luni, 20 august.

Eforie Aqua Park este centrul distracției din sudul litoralului. De mai bine de patru ani, acolo poți să petreci o zi întreagă alături de familie. Ai la dispoziție tobogane, animatori și invitați speciali. Parcul acvatic este deschis de la ora 9 dimineața pentru cei mici și pentru părinți. Adulții au la dispoziție și un jacuzzi uriaș cu o capacitate de peste 25 persoane, iar tinerii se pot distra la rodeo, petrecerile interactive, orele de dans sau Zumba sau programele de animație cu clovni și magicieni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*