Bișniță cu produse de “firmă” stricată de jandarmi

Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria ConstanțaJandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța

În cursul zilei de 17 iulie în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat în staţiunea Eforie Nord, un bărbat care oprea trecătorii oferindu-le spre comercializare obiecte vestimentare şi produse cosmetice.

În urma verificărilor făcute,  jandarmii au stabilit că este vorba de H.V.,  în vârstă  de 44 de ani, din Tecuci,  care efectua acte de comerţ, oferind turiştilor  articole de îmbrăcăminte, borsete  şi parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au condus pe făptuitor la sediul poliţiei Mangalia, unde l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra sa, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Adauga valoare acestui articol "Bișniță cu produse de “firmă” stricată de jandarmi"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News