Bișniță cu produse de “firmă” stricată de jandarmi

Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța
Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța

În cursul zilei de 17 iulie în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat în staţiunea Eforie Nord, un bărbat care oprea trecătorii oferindu-le spre comercializare obiecte vestimentare şi produse cosmetice.

În urma verificărilor făcute,  jandarmii au stabilit că este vorba de H.V.,  în vârstă  de 44 de ani, din Tecuci,  care efectua acte de comerţ, oferind turiştilor  articole de îmbrăcăminte, borsete  şi parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au condus pe făptuitor la sediul poliţiei Mangalia, unde l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra sa, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*