RAJA anunță că oprește joi, 30 septembrie, furnizarea de apă în zonele C și F din Valu lui Traian

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

RAJA SA anunță întreruperea furnizării de apă potabilă joi, 30 septembrie, pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile de la nivelul Stației de Pompare Valu lui Traian.

Potrivit RAJA măsura va fi luată în intervalul orar 09.00 – 15.00, iar de lipsa apei vor fi afectați consumatorii din zonele C și F.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*