Un bancomat din localitatea Lumina a fost aruncat în aer de persoane necunoscute

Bancomatul a fost aruncat în aer. FOTO cu rol ilustrativ

O nouă metodă de furt din bancomate este pusă în aplicare pe raza județului Constanța. Persoane necunoscute au aruncat la propriu în aer un ATM plasat pe peretele unei societăți comerciale din localitatea Lumina. 

Alarma s-a dat în jurul orei 2.10, când polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina, a avut loc o explozie.

Cercetările la fața locului au stabilit faptul că două persoane necunoscute au introdus un gaz inflamabil în bancomat prin fanta de eliberare numerar, apoi l-au aprins și astfel au provocat o explozie în interiorul aparatului, care a fost distrus. Suspecții au luat casetele cu bani și au dispărut de la fața locului cu un autoturism.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Polițiștii au instituit filtre și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității și depistării persoanelor implicate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*