Un bancomat din localitatea Lumina a fost aruncat în aer de persoane necunoscute

Bancomatul a fost aruncat în aer. FOTO Facebook/Comuna Lumina

O nouă metodă de furt din bancomate este pusă în aplicare pe raza județului Constanța. Persoane necunoscute au aruncat la propriu în aer un ATM plasat pe peretele unei societăți comerciale din localitatea Lumina. 

Alarma s-a dat în jurul orei 2.10, când polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina, a avut loc o explozie.

Cercetările la fața locului au stabilit faptul că două persoane necunoscute au introdus un gaz inflamabil în bancomat prin fanta de eliberare numerar, apoi l-au aprins și astfel au provocat o explozie în interiorul aparatului, care a fost distrus. Suspecții au luat casetele cu bani și au dispărut de la fața locului cu un autoturism.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Polițiștii au instituit filtre și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității și depistării persoanelor implicate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*