O tânără a fost răpită din Constanța și obligată să se prostitueze în Râmnicu Sărat

O tânără a fost răpită din Constanța de pe stradă de doi indivizi care au obligat-o prin violențe fizice și verbale să se prostitueze. Victima a reușit în cele din urmă să ceară ajutorul unei patrule de poliție, iar cazul său a ajuns la DIICOT. 

Procurii DIICOT au transmis că în cursul zilei de 30 iulie, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe centura municipiului Constanța, o persoană de sex feminin a fost luată împotriva voinţei sale de către inculpații A. A. și Ș.O., prin folosirea de violențe fizice și verbale, şi transportată în municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost adăpostită la o pensiune, în scopul exploatării sexuale.

Ulterior, persoana vătămată a fost transportată în zona unei stații Peco din municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost constrânsă să întrețină relații sexuale contra cost cu două persoane, în schimbul sumei de 100 lei, bani însușiți de inculpatul Ș.O.

La data de 31 iulie, în jurul orelor 9.00, cei doi inculpați au transportat persoana vătămată în aceeași zonă din seara precedentă, în scopul exploatării sexuale, ocazie cu care aceasta a abordat un echipaj de poliție ce se afla în patrulare, și astfel a reușit să scape din zona de control a inculpaților.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Buzău au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpații A. A. și Ș.O., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Aceștia urmează să fie prezentați Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unor surse neoficiale, tânăra răpită practica prostituția pe raza municipiului Constanța, fiind săltată din timpul „programului“.

La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*