Un centru pentru vaccinarea împotriva COVID-19 va fi deschis, săptămâna viitoare, în Cernavodă

Un centru pentru vaccinarea împotriva COVID-19 va fi deschis în Cernavodă. FOTO Facebook Primăria Cernavodă

Primăria Cernavodă anunță că un centru local de vaccinare se va deschide începând de luni, 19 aprilie, de la ora 08.00, în incinta campusului școlar (fosta cantină) de pe strada Cazărmii nr 6 din oraș,.

Centrul Local de Vaccinare Cernavodă va funcționa zilnic, de luni până duminică, între orele 08.00 și 20.00. Imunizarea cetățenilor se va face doar în baza unei programări prealabile, pe platforma electronică https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Modalitățile de planificare la vaccinare sunt următoarele:

  • prin intermediul platformei electronice (de către beneficiar sau aparținător);
  • prin medicii de familie, care au obligația legală de a face aceste programări;
  • prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25;
  • la Primăria orașului Cernavoda, Direcția de Asistență Socială, doar pentru persoanele vulnerabile.

Conform adresei nr.7161/13.04.2021 de la Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța, imunizarea populației la Centrul Local de Vaccinare Cernavodă se va face cu vaccinul tip Moderna.

Accesul către Centrul Local de Vaccinare Cernavoda se va face pe intrarea principală a Campusului Școlar din strada Cazărmii nr. 6.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*