FOTO Un bătrân a vrut să o omoare pe femeia care îl îngrijea de ani de zile, ca să nu îl părăsească

Poliția și un echipaj SMURD a ajuns la locul agresiunii

Un caz mai puțin obișnuit s-a înregistrat în Cernavodă. Un bătrân de 89 de ani a înjunghiat-o pe cea care îl îngrijea, supărat că urma să fie părăsit pentru alt bătrân.

Potrivit unor vecini, agresorul și-a premeditat fapta. A luat un cuțit de bucătărie pe care l-a înfășurat în niște cârpe, pentru a nu lăsa amprente. La scurt timp după ce victima, o femeie de 61 de ani care îl îngrijea de aproape trei ani a ajuns în apartamentul bătrânului, acesta a atacat-o. A luat cuțitul și a înjunghiat-o în spate, apoi a aruncat arma albă pe geam, în speranța că nu va fi găsită. Victima a încercat să se apere și cu bastonul bătrânului l-a lovit pe acesta în cap.

Femeia a sunat la 112 în jurul orei 8.50, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, dar între timp s-a răzgândit. Le-a spus polițiștilor că nu este nimic grav și că s-au împăcat.  A revenit însă cu apelul la 112 în jurul orei 11.45 pentru că rana suferita – aproximativ 10-12 cm, nu se oprea din sângerare. Atât femeia înjunghiată, cât și bătrânul lovit cu bastonul în cap au fost transportați la Spitalul Cernavodă pentru investigații medicale.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, urmând ca după ce se va face un consult medico-legal se va face și încadrarea juridică a faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*