CT BUS reintroduce de luni, 13 septembrie, cursele speciale pentru transportul elevilor către școală

CT BUS reintroduce cursele speciale pentru transportul elevilor către școală

Pentru a veni în sprijinul părinților, cursele speciale pentru transportul elevilor către școală intră de luni pe traseu. Acestea vor deservi atât grădinițele, cât și școlile în apropierea cărora se află stațiile traseelor pentru elevi.

Traseele sunt următoarele:

Traseul E1:

  • Gară – bulevardul Lăpușneanu – Tomis Nord (plecare din cap de linie la ora 07.10, respectiv 11.47);
  • Tomis Nord – bulevardul Lăpușneanu – Gară (plecare din cap de linie la ora 07.10, respectiv 11.50);

Traseul E2:

  • KM5 – strada Cumpenei – strada Soveja – Tomis Nord (plecare din cap de linie la ora 07.10, respectiv 11.25);
  • Tomis Nord – strada Soveja – strada Cumpenei – KM5 (plecare din cap de linie la ora 07.10, respectiv 12.00 );

Traseul E3:

  • Palazu Mare – bulevardul Tomis – Tomis Nord (plecare din cap de linie la ora 07.10);
  • Tomis Nord – bulevardul Tomis – Palazu Mare (plecare din cap de linie la ora 12.10);

Pentru ziua de luni, 13 septembrie, programul de circulație al traseelor pentru elevi începe cu o oră mai târziu, fiind decalat din cauza festivităților de deschidere a anului școlar.

Urcarea și coborârea în și din mijloacele de transport se va face doar pe la prima ușă a autobuzului. Pentru asigurarea securității în mijlocul de transport în comun, în fiecare autobuz se află un reprezentant al Poliției Locale. La coborâre, copiii vor fi așteptați de un reprezentant al instituției de învățământ care îi va conduce în incinta unității școlare. Părinții pot utiliza aceste trasee, numai dacă însoțesc copii cu nevoi speciale spre și dinspre școală, și numai cu un titlu de călătorie valabil.

Pentru o mai bună informare asupra traseelor și stațiilor de pe trase poate fi utilizată aplicația CT BUS, disponibilă pentru Android și IOS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*