FOTO Tentativă de omor în Portul Constanța. Doi șoferi de TIR s-au certat până unul a fost înjunghiat

Unul dintre șoferi a ajuns înjunghiat la spital. FOTO E. C.
Unul dintre șoferi a ajuns înjunghiat la spital. FOTO E. C.

Doi șoferi de TIR s-au luat la bătaie în Portul Constanța pentru că unul dintre ei nu a stat la rând la rampă de descărcare. Conflictul s-a sfârșit cu unul dintre ei înjunghiat, la spital, iar celălalt, în cătușe, în arestul poliției.

Conflictul a fost înregistrat în noaptea de 9 spre 10 septembrie, în jurul orei 1.30, între doi șoferi de autocamioane. Este vorba de un bărbat vârstă de 32 de ani, din județul Buzău și unul de 39 de ani, din localitatea Poartă Albă.

Se pare că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan din cauza nerespectării rândului la rampa de descărcare a mărfurilor la care așteptau amandoi. La un moment dat, bărbatul de 32 de ani a scos un briceag și și-a injungjiat adversarul în zona toracică.

Victima a primit primul ajutor la fața locului și apoi a fost transportată la spital.

Agresorul a fost încătușat și dus în arestul poliției pe numele sau fiind întocmi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Agresorul a fost încătușat de polițiști. FOTO E. C.
Agresorul a fost încătușat de polițiști. FOTO E. C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*