SRCF Infrastructură Constanța va închide circulația pe Magistrala 800, pe firul II Valu lui Traian – Basarabi

Utilaj de burat. FOTO: SRCF Infrastructură Constanța cu rol ilustrativ

Circulația feroviară pe tronsonul Fir II Valu Traian – Basarabi va fi închisă temporar, în noaptea de 19 spre 20 iunie, pentru a permite desfășurarea lucrărilor de buraj mecanizat cu utilajul Plasser. Restricția de circulație va fi valabilă în intervalul orar 19.15 – 05.30.

Potrivit SRCF Constanța, aceste lucrări sunt necesare pentru demontarea și montarea unui pasaj rutier la kilometrul 210+980. În timpul desfășurării lucrărilor, trenurile vor fi redirecționate pe Fir I Valu Traian – Basarabi, asigurând astfel continuitatea circulației feroviare în zonă.

Pe perioada în care tronsonul Fir II Valu Traian – Basarabi va fi închis, circulația trenurilor de marfă va fi adaptată în mod operativ, în funcție de programul de circulație zilnic întocmit de autorități. Astfel, se va încerca minimizarea disconfortului cauzat traficului feroviar de marfă.

Lucrările se desfășoară în baza prescripțiilor de lucru comune ale Diviziilor Linii și Instalații Constanța, aprobate de conducerea SRCF Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*