Penitenciarul Poartă Albă angajează cadre medicale

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian BoiogluPenitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 3 posturi vacante în sectorul medical din cadrul Penitenciarului-Spital Constanţa-Poarta Albă, astfel:
– 1 post medic primar Radiologie –imagistică medicală;
– 1 post medic primar Epidemiologie;
– 1 post medic specialist Psihiatrie;

La concurs se pot inscrie medici cu drept de liberă practică şi cu gradul profesional(specialist/primar) sau rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea în care este publicat postul.
Înscrierea la concurs se face la sediul Penitenciarului-Spital Constanţa-Poarta Albă, str. Coloniilor, loc. Poarta Albă, jud. Constanța, până la data de 23.01.2017, ora 1500.

Condiţiile de participare şi documentele ce trebuie depuse la dosarul de înscriere sunt precizate în anunţul publicat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (http://www.anp.gov.ro) – secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă, la avizierul unităţii penitenciare și în săptămânalul „Viața Medicală” nr. 1/06.01.2017.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la reprezentanţii Compartimentului Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului-Spital Constanţa-Poarta Albă, strada Coloniilor, localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa, telefon/fax 0241853708, e-mail sppalba@anp.gov.ro.

Adauga valoare acestui articol "Penitenciarul Poartă Albă angajează cadre medicale"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News