FOTO VIDEO Incendiu declanșat de o lumânare lăsată aprinsă. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini

Incendiu de apartament. FOTO ISU Dobrogea
Incendiu de apartament. FOTO ISU Dobrogea

S-a dat alarma la pompieri la ora 8 dimineața. Un apartament de pe Aleea Nalbei, în zona Casei de Cultură, a fost cuprins de flăcări după ce proprietarul a uitat o lumânare aprinsă în dormitor.

Două echipaje de la ISU Dobrogea și unul de la SMURD au sosit imediat la blocul L 111. Intervenția, îngreunată de fumul gros care ieșea pe geamurile apartamentului, s-a dovedit a fi una ușoară. Apartamentul era la parter, așa că singura victimă, proprietarul apartamentului, a fost scoasă de vecini din casă.

Omul avea arsuri la mâini și pe față și a fost preluat de echipajul SMURD. Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, spune că nu a fost nevoie să fie evacuați vecinii de la apartamentele superioare. Pompierii au scos la timp butelia din apartament, așa că a fost evitată o posibilă explozie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*