COVID-19 face o nouă victimă la Constanța. Este a 17-a de la începutul pandemiei

Echipaj al SAJ Constanța echipat. FOTO SAJ Constanța

O femeie în vârstă de 36 ani, din județul Constanta, a murit în urma infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus), decesul fiind raportat luni, 25 mai. Este a 17-a victimă înregistrată în județul Constanța de la începutul pandemiei.

Potrivit datelor oficiale prezentate de Grupul de Comunicare Strategică, cazul a fost confirmat în data de 29 martie, iar decesul femeii, în vârstă de 36 de ani, a fost raportat luni, 25 mai. Ca și morbidități, acesta suferea de hipertensiune arterială.

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.193 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6001 de persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 377.191 de teste.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*