Polițiștii locali au plecat după suveniruri din scoici

Razie a Poliției Locale Constanța pe plaja din Mamaia
Razie a Poliției Locale Constanța pe plaja din Mamaia

Urmare a cooperării proactive dintre Poliţia Locală, Inspectoratul de Poliție Județean (I.P.J.) şi Jandarmerie, în staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa se acţionează permanent pentru siguranţa constănţenilor şi a turiştilor aflaţi pe litoralul românesc.

Astfel, în data de 27 iulie a.c., în baza Planului Comun de Acţiune, peste 20 de poliţişti locali, polițiști ai I.P.J. Constanța și jandarmi au acţionat în sistem integrat pentru combaterea comerțului ambulant desfășurat pe domeniul public al statului.

Acţiunea a vizat respectarea prevederilor Legii 12/1990 republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu această ocazie acţionându-se în cinci zone din staţiunea Mamaia.

Ca urmare, oamenii legii au verificat peste 30 de persoane, au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.500 de lei, toate la Legea 12/1990, confiscând produse alimentare, sute de articole de plajă şi de artizanat.

Acţiuni similare vor avea loc în toată perioada sezonului estival pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în Mamaia și municipiul Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*