FOTO Sportivi din 86 de cluburi și-au disputat la Medgidia întâietatea la Campionatul Național Individual de Lupte

Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei" din Medgidia. a fost gazda Campionatului Național Individual de Lupte 2019, destinat juniorilor mici. FOTO Facebook/Clubul Sportiv Medgidia

În Medgidia s-a desfășurat o competiție sportivă de talie națională, eveniment la care au participat peste 1400 de sportivi. Este vorba de Campionatul Național Individual de Lupte 2019, destinat juniorilor mici, fete și băieți, vârsta 9-11 ani și 12-13 ani.

CS Medgidia a fost gazda a peste 1400 de sportivi din 86 de cluburi sportive, participanți la Campionatul Național Individual de Lupte 2019, ce s-a desfășurat în perioada 17-20 octombrie în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia.

Categoriile de competiții sunt:

  • Lupte Greco-Romane
  • Lupte Libere
  • Lupte Feminine

Campionatul a fost organizat de Clubul Sportiv Medgidia prin susținerea Primăriei Municipiului Medgidia în colaborare cu Federația Română de Lupte.

Cinci dintre luptătorii din Medgidia au reușit să se impună și să urce pe podiumul premianților. Este vorba de:

Andreea Mîrleneanu,

  • Albert Deacu,
  • Alexia Spînu,
  • Rareș Dobrescu
  • Andrei Codrianu

„În calitate de Președinte al Asociației Județene de Lupte Constanța, sunt fericit că am putut organiza această finală la Medgidia, un club cu o tradiție foarte veche în domeniu, cu mulți Campioni şi oameni de suflet. Mulțumim pe această cale şi autorităților locale, fără de care acest concurs nu putea avea loc. Mulțumim tuturor antrenorilor şi sportivilor , pentru participarea şi dăruirea cu care s-au implicat în acest concurs“, a spus Vasile Vicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*