FOTO Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a participat la deschiderea anului școlar

Început de an școlar la Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Primarul orașului Ovidiu a participat alături de cadrele didactice, consilieri locali și reprezentanți ai Poliției Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, Satele Poiană și Culmea.

Și în acest an primăria Ovidiu a făcut investiții în unitățile de învățământ, asigurând toate condițiile pentru desfășurarea actului de învățământ în condiții optime.

Că noutate în acest an, a mai fost deschisă o clasă cu orar prelungit la Grădiniță ,,Zig Zag’’, unde primăria subvenționează 50% din costurile cu masă copiilor.

„Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri. Ne dorim că și în acest an școlar să dezvoltăm parteneriatul familie – școală – administrație locală, pentru a sprijini copiii în lungul drum al formării lor profesionale dar și al personalității. În întâmpinarea acestui demers și în acest an, al treilea consecutiv, primăria Ovidiu va acordă burse de merit pentru elevii cu medii între 8.50 și 10, se vor acordă burse de merit și pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuile naționale și olimpiade.
Îmi exprim convingerea că reprezentații administrației locale împreună cu cadrele didactice vor veni în întâmpinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educație la un nivel modern și performant. Urez părinților un an cu multe satisfacții din parte copiilor, cadrelor didactice putere de muncă și elevilor success și curaj pentru împlinirea idealurilor“ le-a transmis primarul George Scupra elevilor și părinților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*