Peter Pan și Tinkerbell vin la Hotel IAKI într-un spectacol pentru copii

Peter Pan si Tinkerbell vin la IAKI

Weekendul acesta se anunță unul minunat pentru copii. Micuții vor avea ocazia să viseze și să zboare alături de un băiețel năzdravan și o zână pe măsură.

Lasă-ți visele să plutească în zbor împreună cu Peter Pan și Tinker Bell la IAKI!  Peter Pan și prietena lui vă cheamă într-o poveste plină de fantezie, aventuri, muzică și praf de zâne! Și dincolo de toate aventurile, mesajul pe care Peter Pan vrea să îl împartă tuturor copiilor: „Este de ajuns sa avem încredere. Încrederea îți da aripi pentru orice!“ 

Spectacolul va avea loc duminică, 22 octombrie, de la ora 11.00, la Hotel IAKI. Părinții care vor să le ofere copiilor această bucurie pot face rezervări la 0735 405 986, iar plata biletelor – 25 lei/persoană să se facă  în 24 h de la rezervare. De asemenea, participanții sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute mai devreme, la ora 10.30.

De reținut că organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor, fiecare copil trebuie supravegheat de un adult însoțitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*