Tit-Liviu Brăiloiu: “Unul din cele 56 de proiecte de lege sabotate inuman de senatorii PNL este cel referitor la dublarea alocației de stat pentru copii”

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu

Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu acuză senatorii PNL că printre cele 56 de proiecte de lege pe care le-au sabotat se află și cel referitor la dublarea alocației de stat pentru copii.

Brăiloiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se referă la “comportamentul scandalos, anticonstituţional și batjocoritor față de sacrul jurământ depus la început de mandat de către liderii PNL și USR”.

“Astăzi vă voi răspunde sutelor de întrebări pe care mi le-ați adresat cu privire la comportamentul scandalos, anticonstituţional și batjocoritor față de sacrul jurământ depus la început de mandat de către liderii PNL și USR, membri ai Biroului permanent al Senatului. Pentru a nu fi vorbe în vânt, așa cum v-ați convins deja că procedează cu predilecție actuala guvernare PNL, vă prezint paragraful cel mai edificator al jurământului depus de toți parlamentarii, indiferent de formațiunea politică, a cărui condamnabilă încălcare le demască lipsa totală de respect față de oamenii care le-au acordat suprema încredere: “Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor.” Atenție, dragi constănțeni! Cu onoare și fidelitate, și nicidecum mințind opinia publică, oferind explicații aberante sau pur și simplu refuzând îndeplinirea obligațiilor legale de a participa la ședințe ca urmare a ordinelor obstrucţioniste ale conducerii PNL!”, a spus Tit-Liviu Brăiloiu.

El acuză senatorii PNL că au sabotat dublarea alocației de stat pentru copii.

“În speță, purtând povara rușinii listelor clientelare de candidați, liderii PNL și ai USR își boicotează propria inițiativă “Fără penali în funcții publice”, sabotând cu zâmbet sarcastic și ieșiri la rampă de un cinism uluitor încă 56 de proiecte de lege. Dar atenție, români! Atenție părinți, mai ales ai acelora cu copii de școală, sute de mii, lăsați de izbeliște de guvernarea liberală în afara învățământului online!
Unul din cele 56 de proiecte de lege sabotate inuman de senatorii PNL este cel referitor la dublarea alocației de stat pentru copii! Incuiați prin birouri de frica presei și opriți pe stradă de oamenii revoltați, acești indivizi fără morală, pentru care altruismul și cuvântul dat sunt doar accesorii propagandistice pentru naivi, acuză tot conducerea și senatorii PSD că ar urmări capcane juridice (?), jocuri perfide (?), sabotarea datei alegerilor parlamentare, pervertirea electoratului român. În acest sens, declarațiile stupide ale liderilor PNL, în special, din ultimele zile sunt edificatoare”, a afirmat senatorul PSD.

El a mai spus că parlamentarii liberali își trădează electoratul.

“În condițiile în care, în mod evident, parlamentarii PNL din Senat, ca și cei ai Camerei Deputaților, își trădează rușinos electoratul prin sabotarea condamnabilă a procesului legislativ, lăsarea milioanelor de copii fără dreptul lor legitim la sporirea ocrotirii părintești și printr-o alocație corespunzătoare, umilirea continuă a producătorilor români prin refuzul adoptării legii inițiate de PSD privind redeschiderea piețelor agroalimentare, devine o problemă de securitate națională nu numai incapacitatea acestui guvern de a asigura stabilitate, ci însăși încălcarea cu conotații penale, de către senatori ai PNL, a jurământului solemn de îndeplinire cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor.

De aceea, în perspectiva apropiatelor alegeri parlamentare, este imperios necesar să reflectăm și să hotărâm ca în Parlamentul României să nu mai acceadă, pe lângă penali, și politicieni ai actualei guvernări care pot fi considerați pe drept cuvânt SPERJURI!”, a mai afirmat senatorul Brăiloiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*