Remus Negoi: „Luăm măsuri concrete pentru modernizarea sistemului feroviar”

20 de trenuri moderne, electrice, urmează a fi achiziționate. FOTO Facebook Remus Negoi

Senatorul USR-PLUS Remus Negoi spune că în curând vor fi luate măsuri concrete pentru modernizarea sistemului feroviar din România.

„Asta înseamnă că investim în trenuri și șine noi, nu continuăm să reparăm locomotive vechi de 40 de ani. Este singurul mod prin care nu vom mai avea accidente feroviare și situații în care călătorii să rămână blocați în câmp ore întregi”, a precizat Remus Negoi într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a amintit și faptul că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că va cumpăra, în cel mult două luni, 20 de trenuri nou-nouțe, moderne, de ultimă generație, electrice, cu opțiune de a cumpăra încă 17.

„Subfinanțarea cronică din ultimii 30 de ani a sistemului feroviar poate fi rezolvată numai cu capitalizare masivă a companiilor și cu bani de investiții. Domeniul feroviar este prioritatea absolută la rectificarea bugetară!”, a mai precizat senatorul USR-PLUS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*