Simona Halep, testată pozitiv cu coronavirus. Sportiva din Constanța a anunțat că se simte bine

Simona Halep. FOTO Jimmie48 Tennis Photography

Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19 și a precizat că se află în izolare la domiciliu, iar starea ei este bună.

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a făcut anunțul, sâmbătă,  pe contul său de Twitter, menționând că a avut simptome ușoare, dar se recuperează bine.

„Hi everyone, I wanted to let you know that I tested positive for COVID-19. I am self-isolating at home and am recovering well from mild symptoms. I feel good… we will get through this together. (Salut, tuturor, vreau doar să vă spun că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună)”, a spus Simona Halep pe Twitter.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*