Ioana Țurcanu, sportiva de la CSO Ovidiu, obține un loc remarcabil la Campionatul European de Haltere pentru tineri sub 17 ani

Rezultate remarcabile pentru sportiva de la CSO Ovidiu la Campionatul European de Haltere pentru tineri sub 17 ani. FOTO: Eduard Simineanu

Republica Moldova a fost gazda primei ediții a Campionatului European de Haltere pentru tineri sub 17 ani, desfășurat la prestigiosul complex cultural sportiv Chișinău Arena. Evenimentul, care a avut loc în perioada 1 – 10 iulie, a adunat aproape 350 de sportivi și sportive talentați din 37 de țări, marcând o etapă importantă în lumea halterelor. De asemenea, la evenimentul sportiv au participat și 168 de antrenori, 40 de arbitri internaționali, voluntari și membri ai staff-ului tehnic.

Țara noastră a fost reprezentată de 32 de tineri halterofili și halterofile, iar printre participanți s-a numărat și o tânără promițătoare, Ioana Țurcanu, reprezentanta CSO Ovidiu, care a demonstrat un spirit competitiv și un talent remarcabil. Sub îndrumarea dedicată a antrenorului său, Eduard Simineanu, care a fost de asemenea invitat ca arbitru, Ioana a concurat în categoria 76 de kg, obținând o performanță de excepție pentru prima sa competiție la acest nivel.

„Cu determinare și concentrare, Ioana Țurcanu a reușit să se claseze pe locul șase, în ciuda competiției acerbe și a experienței acumulate de ceilalți participanți. Rezultatul său remarcabil este o dovadă a talentului și muncii sale asidue în sala de antrenament”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu, mândru de performanța elevului său

El a remarcat că aceasta este doar începutul, având în vedere faptul că aceasta a fost prima participare a sportivei din Ovidiu la o competiție de acest nivel, și că urmează să obțină rezultate și mai bune în viitor.

„Este o performanță bună pentru prima participare a Ioanei și ținând cont de ceilalți participanții, cei mai mulți sportivi cu experiență. Ne dorim ca în viitor să obțină rezultate și mai bune”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu.

Rezultate remarcabile pentru sportiva de la CSO Ovidiu la Campionatul European de Haltere pentru tineri sub 17 ani. FOTO: Eduard Simineanu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*