Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce un bărbat a fost ucis într-o bază sportivă din stațiunea Mamaia

Polițiștii din Mamaia au fost alertați în dimineața zilei de miercuri, 26 iulie, după ce un bărbat decedat a fost găsit în recepția unei baze sportive din stațiune.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la fața locului, oamenii legii au descoperit că sesizarea se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență pe tot corpul, dar și o serie de arsuri.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, un dosar de cercetare penală a fost întocmit imediat, iar ancheta este în plină desfășurare pentru a elucida situația de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*