Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, izolat la domiciliu după ce a fost confirmat cu COVID-19

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO CTnews.ro

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a anunțat luni, pe pagina sa de socializare, că a fost confirmat cu noul coronavirus. El a spus că are simptome ușoare și se află izolat la domiciliu.

„Mă adresez tuturor cu rugămintea și îndemnul de a fi atenți și responsabili. Mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru. Ne luptăm cu o rată mare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în județul nostru. Și iată, deși mi-am luat toate măsurile de protecție, am aflat cu tristețe că am fost testat pozitiv. Din fericire, am simptome specifice ușoare și nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, urmez toate regulile impuse această situație. Am luat legătura cu toți cei cu care am fost în contact în ultimele zile. E necesar să punem binele celor de lângă noi pe primul loc”, a scris Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Consiliului Județean Constanța a precizat că activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile sale fiind preluate de vicepreședintele Stelian Gima.

„Vreau să îi asigur pe toți constănțenii că activitatea Consiliului Județean nu este afectată de această situație. În toată această perioadă sunt și voi fi în contact telefonic permanent cu colegii mei, iar conform Planului de Continuitate aprobat prin Dispoziția nr. 434/16.11.2020, atribuțiile președintelui vor fi preluate de către vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima. Am încredere că voi reveni curând alături de colegii mei din CJC și reiterez rugămintea de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorități cu privire la prevenirea răspândirii infectării cu acest virus. Vă urez sănătate!”, a mai afirmat Mihai Lupu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*