PMP cere demisia Prefectului de Constanța: “Nu poate coordona situații de criză”

prefectul Adrian Nicolaescu. FOTO Adrian Boioglu
Prefectul Adrian Nicolaescu. FOTO Adrian Boioglu

Partidul Mișcarea Populară Constanța cere demisia prefectului de Constanța, Adrian Nicolaescu, pentru felul în care a gestionat Codul Roșu din județ la finalul săptămânii trecute.


Vă mai recomandăm:

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în prag de Cod Portocaliu: “Nu porniți la drum decât în situații de urgență!”

Constanța, din nou sub Cod Portocaliu de viscol, ninsoare puternică și polei. Avertizarea este valabilă de marți seara

FOTO După zăpadă, Constanța e sufocată și de gunoaie

Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă, desincronizat de la Sistemul Energetic Național

FOTO Solarii distruse de zapada abundentă și de viscol. Direcția Agricolă centralizează situația pagubelor


În cadrul Comandamentului pentru Situații de Urgență, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, i-a redactat și i-a întocmit cererea de demisie a prefectului Adrian Nicolaescu, după care i-a înmânat-o acestuia.

”Consider că este necesară demisia dumnealui din funcția de Prefect, deoarece a dovedit faptul că nu poate face față și nu poate coordona situații de criză, care impun decizii și responsabilități. Dacă într-adevăr vrea să facă bine județului Constanța, așa cum a afirmat, trebuie să-și semneze cererea de demisie, pe care i-am redactat-o și i-am înmânat-o”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*