Constanța, din nou sub Cod Portocaliu de viscol, ninsoare puternică și polei. Avertizarea este valabilă de marți seara

Pompierii militari au intervenit în timpul Codului Roșu
Intervenție pe timp de vreme rea

Meteorologii au transmis o nouă avertizare de Cod Galben și Cod Portolcaliu care afecteaza zona Constanței.

Astfel, între 10 ianuarie, ora 21.00 și 11 ianuarie, ora 21.00, în județul Constanța este anunțat un Cod Galben de ninsori viscolite și vânt cu viteze de 50-60 km/oră.

Totodată, de pe 10 ianuarie ora 22.00 și până pe 11 ianuarie, ora 8.0 se anunță un Cod Portocaliu de viscol puternic, polei, și vânt cu viteze de 70-80 km/oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Școlile și grădinițele din tot județul Constanața rămân închise până luni, 16 ianuarie | Constanța News
  2. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în prag de Cod Portocaliu: "Nu porniți la drum decât în situații de urgență!" | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*