VIDEO Mașina de serviciu a prefectului Constanței, implicată într-un accident rutier. O persoană a fost rănită în urma impactului  

Mașina prefectului George Niculescu, implicată într-un accident rutier

Mașina de serviciu a prefectului Constanței, George Niculescu, a fost implicată într-un accident miercuri dimineață în intersecția străzilor Mircea și Ion Rațiu din municipiul Constanța. SUV-ul în care se afla prefectul era condus de șoferul acestuia și a intrat în intersecție venind de pe strada Mircea. A virat stânga să intre pe strada Ion Rațiu, iar în secunda urmatoare a lovit în lateral un autoturism care tocmai pătrunsese în intersecție. Zgomotul ciocnirii a răsunat în toată zona.

Portiera șoferului accidentat a fost făcută praf, iar bărbatul de la volan a rămas înăuntru, incapabil de vreo reacție. Prefectul George Niculescu a coborât din mașina sa împreuna cu șoferul care o conducea și l-au scos cu grijă pe bărbatul din autoturismul lovit. Au sunat la 112 și în câteva minute a ajuns și o ambulanță la fața locului, iar apoi două echipaje de la Poliția Rutieră. Polițistii i-au testat cu aparatul alcooltest pe șoferii implicați.

Ulterior, o altă mașină de serviciu l-a preluat pe prefect care se ducea la inaugurarea lucrărilor la sensul giratoriu de la Lumina. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean.

În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit că un șofer a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului în timp ce mașina prefectului trecea pe culoarea verde și cele două autoturisme s-au ciocnit. Mașina lovită a ricoșat apoi într-un alt autoturism, iar singurul rănit a fost din autoturismul care a trecut pe culoarea roșie.

Prefectul George Niculescu a declarat că el a sunat la 112 după producerea accidentului.

“Am fost implicat într-o tamponare. Eu eram în spate, sunt în regulă. A venit Poliția la fața locului, eu personal am sunat la 112 , am anunțat evenimentul, unul neplăcut vă dați seama. L-am ajutat pe domnul care era în mașina tamponată să se dea jos. A venit salvarea, înțeleg că este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe”, a declarat prefectul George Niculescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*