VIDEO Mașina de serviciu a prefectului Constanței, implicată într-un accident rutier. O persoană a fost rănită în urma impactului  

Mașina prefectului George Niculescu, implicată într-un accident rutier

Mașina de serviciu a prefectului Constanței, George Niculescu, a fost implicată într-un accident miercuri dimineață în intersecția străzilor Mircea și Ion Rațiu din municipiul Constanța. SUV-ul în care se afla prefectul era condus de șoferul acestuia și a intrat în intersecție venind de pe strada Mircea. A virat stânga să intre pe strada Ion Rațiu, iar în secunda urmatoare a lovit în lateral un autoturism care tocmai pătrunsese în intersecție. Zgomotul ciocnirii a răsunat în toată zona.

Portiera șoferului accidentat a fost făcută praf, iar bărbatul de la volan a rămas înăuntru, incapabil de vreo reacție. Prefectul George Niculescu a coborât din mașina sa împreuna cu șoferul care o conducea și l-au scos cu grijă pe bărbatul din autoturismul lovit. Au sunat la 112 și în câteva minute a ajuns și o ambulanță la fața locului, iar apoi două echipaje de la Poliția Rutieră. Polițistii i-au testat cu aparatul alcooltest pe șoferii implicați.

Ulterior, o altă mașină de serviciu l-a preluat pe prefect care se ducea la inaugurarea lucrărilor la sensul giratoriu de la Lumina. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean.

În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit că un șofer a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului în timp ce mașina prefectului trecea pe culoarea verde și cele două autoturisme s-au ciocnit. Mașina lovită a ricoșat apoi într-un alt autoturism, iar singurul rănit a fost din autoturismul care a trecut pe culoarea roșie.

Prefectul George Niculescu a declarat că el a sunat la 112 după producerea accidentului.

“Am fost implicat într-o tamponare. Eu eram în spate, sunt în regulă. A venit Poliția la fața locului, eu personal am sunat la 112 , am anunțat evenimentul, unul neplăcut vă dați seama. L-am ajutat pe domnul care era în mașina tamponată să se dea jos. A venit salvarea, înțeleg că este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe”, a declarat prefectul George Niculescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*