Jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la Examenul Naţional de Bacalaureat – sesiunea iunie/iulie

Jandarmii vor asigura măsuri de liniște și ordine publică. FOTO IJJ Constanța

Începând cu data de 25 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării Examenului de Bacalaureat, la 5 centre de examinare din județul Constanţa.

Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.
În intervalul 25- 28 iunie a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare:

  • Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia;
  • Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă;
  • Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia;
  • Liceul Cobadin;
  • Sediul I.S.J. Constanţa.

Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*