FOTO VIDEO O adolescentă de 17 ani a ajuns în comă la spital după mașina în care se afla, condusă de un individ beat, s-a răsturnat la ieșirea din Medgidia

În urma accidentului, pasagera în vârstă de 17 ani a fost grav rănită. FOTO IPJ Constanța

Un individ beat s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare împreună cu o minoră. La ieșirea din municipiul Medgidia spre Valea Dacilor a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Accidentul s-a produs în seara de 19 martie, în jurul orei 22.40, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 30 ani a condus autoturismul marca BMW 530, pe DJ 381, dinspre municipiul Medgidia către localitatea Valea Dacilor. La un moment dat, pe fondul neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul de mers opus, iar apoi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se de mai multe ori.

Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au găsit pe șofer conștient, cu mai multe traumatisme, iar pasagera de pe locul din dreapta față, o adolescentă de 17 ani, în stare de comă.

Ambii au fost transportați la spital, unde șoferului i-au fost prelevate și probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acesta emanând halenă alcoolică.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*