FOTO A început amenajarea Parcului IMUM din Medgidia, parte a proiectului Medgidia Verde

Amenajarea Parcului IMUM din Medgidia, parte a proiectului Medgidia Verde. FOTO Facebook Valentin Vrabie

Având în vedere necesitatea înființării unei zone de agrement și relaxare în zona de nord a orașului, încă din anul 2017 au fost făcute toate demersurile pentru achiziționarea, de la lichidatorul judiciar al fostei fabrici de mașini și utilaje, a suprafeței de teren utilă pentru amenajarea parcului IMUM.

Parcul se întinde pe o suprafață de 12.981 mp și va cuprinde:

  • un amfiteatru în aer liber având în zona centrală un pad splash cu fântână arteziană;
  • zonă de promenadă formată din alei amenajate, spațiu verde format cu amestecuri de plante perene-flori, 232 arbori diferite specii, gard viu pentru delimitarea zonelor și gazon;
  • trei zone amenajate cu locuri de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 3-5 ani, 6-9 ani și 10- 12 ani;
  • o zonă de relaxare amenajată pentru persoane vârstnice.

„Această investiție face parte din proiectul Medgidia Verde, care prevede extinderea zonelor verzi ale municipiului Medgidia și are în vedere îmbunătățirea mediului urban prin reconversia funcțională a unui teren degradat și transformarea acestuia într-un parc modern și extrem de necesar pentru petrecerea timpului liber”, a explicat, pe pagina sa de Facebook, primarul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*