Un taximetrist beat s-a răsturnat cu mașina pe DN 39 în zona Olimp

Taximetristul beat s-a răsturnat cu mașina. FOTO IPJ Constanța

Un individ care s-a urcat băut la volan a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe DN 39. Din fericire, nu au fost implicate și alte autoturisme, iar șoferul vinovat a scăpat cu răni ușoare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.35, când, un bărbat de 73 ani, taximetrist aflat în timpul liber dar sub în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia. La intersecția DN 39 B –  Olimp, din cauza neadaptării vitezei la configurația drumului, la ieșirea din sensul giratoriu a pierdut controlul direcției, a intrat în coliziune cu parapetul despărțitor de pe axul drumului după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care se afla singur în autoturism, acesta suferind un traumatism craniofacial.

În urma testării cu etilotestul a rezultat 0.26 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*