Crimă urmată de viol, într-o locuință din Corbu. Autorul a rămas, deocamdată, necunoscut

Mașină de poliție.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un bărbat mascat ar fi intrat, vineri, 2 iulie, peste o familie din comuna constănțeană Corbu și, după ce l-a ucis pe bărbat, a violat-o pe una din fiicele acestuia.

Potrivit anchetatorilor, fapta s-ar fi petrecut în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 03.30, când agresorul, ce purta o cagulă sau o mască pe față, a pătruns în locuința în care se aflau soțul, soția și cei trei copii ai acestor și l-a atacat violent pe bărbat. Acesta a fost omorât cu mai multe lovituri cu un obiect tăietor/înțepător, probabil un cuțit. Ulterior, agresorul a imobilizat-o pe femeie și apoi a violat-o pe una dintre fiicele victimei, după care a fugit. Se pare că chiar fata care a fost abuzată a sunat apoi la 112, cerând ajutorul autorităților.

Anchetatorii continuă cercetările și încearcă să-l identifice pe agresor. Ei presupun că la mijloc ar fi fost vorba despre o răzbunare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. VIDEO Ministrul Lucian Bode despre crima de la Corbu: „Cred că este vorba de ore, nu zile, ore, în care suspectul va fi reținut” – CTnews
  2. Suspect în cazul crimei din Corbu, audiat la Poliția Năvodari – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*