Avarie RAJA pe aleea Zmeurei din municipiul Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

În vederea executării lucrărilor de remediere a unui branșament avariat de pe aleea Zmeurei, bloc U3, din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, miercuri, 6 aprilie, până la ora 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Tomis – strada Tulcei – strada Ștefăniță Vodă – strada Soveja – bulevardul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice: 46, 47, 48, 51 și 52.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*