VIDEO Femeie în pericol de înec în Eforie, scoasă la mal după intervenția salvatorilor constănțeni. La plecare, ambulanța a rămas blocată în nisip

Femeie în pericol de înec în Eforie. FOTO captura video

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 7 noiembrie, în Eforie Nord, în zona Steaua de Mare, unde o femeie era în pericol de înec.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost scoasă la mal, conștientă și cooperantă, fiind predată cadrelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță. Acestea au constatat că pacienta prezintă hipotermie și este și dispneică, fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Martorii de la eveniment le-au spus salvatorilor că femeia ar fi intrat în apele mării îmbrăcată și încălțată.

Un mic incident s-a petrecut la plecarea ambulanței de pe plajă, autospeciala rămânând blocată în nisip, dar a fost scoasă în câteva minute, împinsă de militarii ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*