Suspect în cazul crimei din Corbu, audiat la Poliția Năvodari

Suspect în cazul crimei din Corbu, audiat la Poliția Năvodari. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au un suspect în cazul crimei urmată de viol, din comuna Corbu, bărbatul fiind audiat la ora transmiterii acestei știri la Poliția Năvodari.

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați în dimineața zilei de vineri, 2 iulie, printr-un apel la 112, de către o minoră în vârstă de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, după ce tatăl lor ar fi fost înjunghiat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.

„Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani. Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate”, spun reprezentanți ai IPJ Constanța.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Din echipa de cercetare fac parte polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța, precum și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor”, au mai precizat sursele citate.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*