Accident rutier cu 3 răniți în zona Dacia din Constanța. Un BMW a intrat pe trotuar

Femeia lovită de un BMW pe trotuar. FOTO ctnews.ro
Femeia lovită de un BMW pe trotuar. FOTO ctnews.ro

Un accident rutier grav a avut loc în zona Dacia din Constanța la puțin timp după ora 20.30. Șoferul unui autoturism BMW a fost la un pas să lovească un pieton aflat pe zebră și a tras dreapta de volan. Mașina a intrat pe trotuar, a lovit o femeie și apoi s-a oprit într-un pom.

Martorii povestesc că mașina cu numere de Bulgaria a ocolit un autoturism Cielo care era parcat și a îndoit gardul viu de lângă trotuar.

În urma accidentului au fost rănite două femei și conducătorul auto. O altă femeie, cea care se afla pe trecerea de pietoni, se află în stare de șoc în urma evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*