Actorul Ion Dichiseanu s-a ales cu dosar penal în Eforie Sud

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Actorul Ion Dichiseanu a băgat trei persoane în spital după ce le-a lovit cu mașina pe trecerea de pietoni.

Accidentul rutier a avut localitatea duminică dimineață Eforie Sud, pe DN 39, în jurul orei 10.00. Potrivit anchetatorilor, conducătorul auto al unui autoturism Mercedes care se deplasa dinspre

Mangalia spre Constanța a surprins și accidentat ușor trei persoane care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni, din stânga conducătorului auto.

Pe numele șoferului – Ion Dischiseanu (n.r.) a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*