Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” schimbă unul dintre spectacolele din weekend din cauza unui caz de coronavirus

Secvență din piesa de teatru "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” își schimbă unul dintre spectacolele de la sfârșitul acestei săptămâni după ce unul dintre actori a intrat în carantină după ce a fost confirmat cu COVID-19.

„Cu regret vă anunțăm că din motive medicale, unul dintre colegii noștri este în carantină, spectacolul „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, programat pentru duminică, 27 februarie, la orele 10.30 și 12.00, va fi înlocuit cu spectacolul „Cei trei purceluși””, au precizat reprezentanții instituției.

Biletele achiziționate pentru spectacolul programat inițial rămân valabile la spectacolul „Cei trei purceluși”. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletelor sunt rugați să vină la casieria teatrului din strada Aristide Karatzali, nr. 16, până în ziua de 01 martie, inclusiv (conform programului casieriei instituției).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*