VIDEO Traficant de droguri, prins de polițiștii constănțeni

Drogurile descoperite la traficant
Drogurile descoperite la traficant

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. din Constanţa au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. Oamenii legii au ridicat peste 90 de grame de canabis și 16.800 lei.

Mai exact, la data de 10.08.2016, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Constanța împreună cu cei din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au prins în flagrant un bărbat, pe Drumul Național 22C, în timp ce intenționa să pună în vânzare droguri de risc.

În urma controlului autoturismului cu care se deplasa bărbatul, polițiștii au depistat și ridicat peste 90 de grame de canabis.

Totodată, oamenii legii au pus în executare 3 mandate de percheziție la locuințele folosite de persoana în cauză, din municipiul Medgidia, în urma acestora ridicând suma de 16.800 lei, existând indicii că provine din vânzarea drogurilor.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, care a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore, iar la data de 11.08.2016 acesta a fost prezentat Tribunalului Constanța care a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de oferire, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*