Polițiștii constănțeni au interceptat un transport ilegal de triciclete contrafăcute

Polițiștii au verificat containerul sosit din China. FOTO IPJ Constanța

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării, 140 de triciclete pentru copii, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 64.000 de lei, dintr-un container din Portul Constanţa Sud Agigea.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu reprezentanți ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, au verificat, în data de 26 iunie, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială, din Piatra Neamț.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit, într-un container, 140 de triciclete pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 64.400 de lei, au fost ridicate, pentru cercetări.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârşirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*