Vizibilitate sub 50 m între Feteşti şi Cernavodă pe Autostrada A2

Autostrada A4 trafic rutier. FOTO Catalin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă pe Autostrada Bucureşti – Constanţa (vizibiliate 50- 150 de metri). Între Feteşti şi Cernavodă vizibilitatea scade şi sub 50 de metri, iar carosabilul este umed. Pentru a preîntâmpina producerea accidentelor grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să conducă prudent, cu viteză redusă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*