Viață și Sănătate: Dr. Carmen Ciufu de la Ovidius Clinical Hospital vorbește despre spectroscopia prin rezonanță magnetică

dr. Carmen Ciufu, Medic Primar Radiologie și Imagistică medicală la Ovidius Clinical Hospital
dr. Carmen Ciufu, Medic Primar Radiologie și Imagistică medicală la Ovidius Clinical Hospital

Medicul Carmen Ciufu de la Ovidius Clinical Hospital prezintă în acest video-editorial Constanța NEWS avantajele spectroscopiei prin rezonanță magnetică, o metodă nou apărută în domeniul medical.

Această investigație este simplă, neinvazivă, nu folosește substanță de contrast, iar medicul poate afla cu ajutorul ei și informații despre activitatea metabolică din leziunea pe care o studiază. La Ovidius Clinical Hospital spectroscopia prin rezonanță magnetică este folosită în domeniul neuro-radiologiei și al cancerului de prostată

Specialiștii OCH te așteaptă cu informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*