Viață și sănătate: Ș.L. Dr. Carmen Ciufu de la OCH, sfaturi pentru depistarea cât mai precoce a cancerului la sân

Medicul Carmen Ciufu de la OCH. FOTO Adrian Boioglu

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, Ș.L. Dr. Carmen Ciufu vorbește despre semnele apariției cancerului de sân, afecțiune care reprezintă principala cauză de mortalitate în rândul femeilor din România. Specialistul OCH oferă sfaturi despre cum poate fi depistată din timp această afecțiune și care sunt pașii ce trebuie urmați pentru a beneficia de un tratament eficient.

Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. La acest spital RMN genunchi se face cu bilet de trimitere dar taxa de smecher de 390 lei(cica consultatia radiologului inaintea investigatiei).Inaintea unui RMN completezi un chestionar pe care il citeste o asistenta atunci cand te dezbraci.Deci 390 lei taxa de …. ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*