Un tronson al străzii Caraiman din Constanța intră, la noapte, în reabilitare

Un tronson al străzii Caraiman intră, la noapte, în reabilitare. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier pe strada Caraiman din municipiul Constanța se va desfășura cu dificultate în următoarele zile după ce un tronson al arterei va intra în lucrări de reabilitare.

Potrivit Primăriei Constanța, zona carosabilă va fi decopertată pe tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul 1 Mai. Lucrările se vor desfășura marți, miercuri și joi, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19.00 – 05.00, pe sectorul de drum pe care se intervine. Decizia de a se lucra noaptea vine pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

După finalizarea lucrărilor de frezare, zona carosabilă va fi recondiționată prin așternerea mixturilor asfaltice în două straturi.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*