Polaris M Holding angajează șef de lot

Sediul Polaris M Holding

Societatea Polaris M Holding anunță că Departamentul de Colectare Selectivă, Sortare, Tratare și Valorificare Energetică angajează șef de lot

Persoanele interesate sunt rugate să își trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurseumane@polaris.ro sau pe www.polaris.ro/pagina Cariere. Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: 0241 548 700 / 0723.372163

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*